Top

Taidelainaus

Taidelainaus on helppoa, voit lainata teoksen vähintään kuukaudeksi tai lunastaa teoksen kokonaan itsellesi. Taidelainaamon teoksia voi lainata kuukausittain maksettavaa lainausmaksua vastaan. Asiakas voi palauttaa teoksen milloin tahansa taidelainaamoon, jolloin laina päättyy välittömästi. Teoksen lainausmaksu määräytyy teoksen hinnan mukaan, ollen 5% lähimpään sataan euroon pyöristetystä kokonaishinnasta. Asiakas sitoutuu noudattamaan Espoon Kuvataiteilijat ry:n ja Espoon Taidelainaamon ehtoja koko laina-ajan, kunnes teos on lunastettu tai palautettu. Teoksen omistusoikeus siirtyy lainaajalle, kun kokonaishinta on maksettu.

Taidelainaus suoritetaan Taidelainaamossa, jossa asiakas allekirjoittaa lainaus- tai ostosopimuksen ja maksaa ensimmäisen kuukausierän. Maksuksi käyvät käteinen, pankkikortti ja Visa/Mastercard-kortti. Me palvelemme asiakasta mielellämme teosvalintatilanteissa.

Asiakas on velvollinen korvaamaan lainaamalleen teokselleen laina-aikana aiheutuneet vahingot. Espoon Taidelainaamo ei ole vakuuttanut teoksia.

Teoksen varaaminen

Asiakkaan on mahdollista varata teos lainaamosta tai taiteilijan työhuoneelta. Varausaika on yhden viikon varauspäivästä lähtien. Varaus ei sido asiakasta mihinkään.

Nettisivuillamme on nähtävillä laaja valikoima teoksia. Netissä voit katsella myös niitä töitä, jotka esimerkiksi suuren kokonsa vuoksi eivät ole fyysisesti esillä taidelainaamossa. Mikäli haluat tutustua nettilainaamon teokseen tarkemmin tai varata sen, voit ottaa meihin yhteyttä.

Olemme myös kiinnostuneita yhteistyöhankkeista yritysten ja yhteisöjen kanssa, ota yhteyttä!

Muutamia viimeaikaisia sekä tulevia yhteistyökumppaneitamme ovat: Nutrolin, Omnian Oppivien Käsien Aurinkokivi, Helsingin Saskia ry, Yoga and Movement Center Espoo, Espoon kirjastoauto ja Galleria Anna.

Teosten lainaus