Top

Taidelainaamon teokset ovat lainattavissa kuukausittain maksettavaa lainausmaksua vastaan. Teoksen voi lainata haluamakseen ajaksi (lyhin laina-aika yksi kuukausi) tai lunastaa omakseen kertasuorituksella tai korottomalla osamaksulla. Teoksen lainausmaksu määräytyy teoksen hinnan mukaan, ollen 5% lähimpään sataan euroon pyöristetystä kokonaishinnasta. Teoksen omistusoikeus siirtyy lainaajalle, kun kokonaishinta on maksettu.

Lainaus suoritetaan Taidelainaamossa, jossa asiakas allekirjoittaa lainaus- tai ostosopimuksen ja maksaa ensimmäisen kuukausierän. Maksuksi käyvät käteinen, pankkikortti ja Visa/Mastercard-kortti. Taidelainaamonhoitaja opastaa ja antaa mielellään asiantuntija-apua teosvalintatilanteissa.

Nettisivuillamme on nähtävillä laaja valikoima teoksia. Netissä voit katsella myös niitä töitä, jotka esimerkiksi suuren kokonsa vuoksi eivät ole fyysisesti esillä taidelainaamossa. Mikäli haluat tutustua nettilainaamon teokseen tarkemmin tai varata sen, voit ottaa meihin yhteyttä.

Olemme myös kiinnostuneita yhteistyöhankkeista yritysten ja yhteisöjen kanssa, ota yhteyttä!

Muutamia viimeaikaisia sekä tulevia yhteistyökumppaneitamme ovat: Nutrolin, Omnian Oppivien Käsien Aurinkokivi, Helsingin Saskia ry, Yoga and Movement Center Espoo, Espoon kirjastoauto ja Galleria Anna.